vineri, 6 martie 2009

Vesti...

Vestea buna: Vlad Ionescu( a nu se confunda cu Madalin Ionescu), isi deschide scoala de televiziune. Asta nu poate decat sa ne bucure. Poate asa vom avea si noi oameni de televiziune bine pregatiti, iar "vedetele" nu vor mai aparea ca ciupercile dupa ploaie. Oameni cu destui de multi ani de tv in spate ii vor introduce pe tineri in tainele televiziunii. Astfel dupa 13 saptamani de cursuri intense vom descoperi noi reportei, cameramani, prezentaori de stiri, profesionisi.

Vestea proasta: aceste 13 saptamani de cursuri costa. Bineinteles ca doar nimic nu-i gratis, iar pe criza trebuie sa scoti bani si din piatra seaca. Asadar acesta cursuri costa 1500 de euro. Mult, putin, depinde de bugetul fiecaruia.
Ma intreb cine o sa se inscrie la aceasta scoala. Doritori sunt foarte multi, dar suma pe care trebuie sa o achite, in rate cei drept, face sa dispara dorinta de inscriere.
Asteptam cu mult entuziasm sa ii vedem pe "invataceii" lui Vlad Ionescu. Ii uram succesc, si ramanem cu speranta ca poate data viitoare ne vom permite si noi aceste cursuri.
Detalii pe scoaladeteleviziune.ro.

Niciun comentariu: