duminică, 15 februarie 2009

Valentine's day


Gata a trecut si ziua indragostitlior.

Se vede ca suntem un popor caruia ii place sa sarbatoreasca. Nu ne mai ajung sarbatorile romanesti asa ca am inceput sa importam. Astfel de cativa ani sarbatorim " Valentine's day". Suna mai bine decat "Dragobetele" romanesc.

Posibil ca in scurt timp vom sarbatori si noi "Ziua Recunostintei", asta pentru a deveni putin mai... americani.

Nu am nimic impotriva acestei zile de sarbatoare. Dimpotriva,consider ca iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi, nu cred ca este nevoie de "ziua indragostitilor" pentru a spune "Te iubesc".


Ceea ce nu imi place la aceasta sarbatoare sunt falsurile pe care le aduce cu sine. Comerciantii se inghesuie sa ne bage pe sub nasurile noaste de indragostiti cat mai multe cadouri. Orice numai rosu sa fie. Astfel avem ocazia sa cumparam figurine de plus, pernite rosii, pe care cu siguranta scrie "te iubesc".
Valentine's day a trecut, tarabele sun eliberate. Nu va ganditi ca or sa dispara, dimpotriva, as putea spune ca se vor inmulti. Comerciantii se vor reprofila si la fiecare colt de starda o sa gasim martisoare. Sau ati uitat ca se apropie 1 martie?
Alte falsuri....dar de cumparat trebuie sa cumparam. Asteptam noutatile in materie de martisoare. Insa cu siguranta va fi mult mai apreciat un buchetel de ghiocei si un snur alb-rosu.

Niciun comentariu: